WEDSTRIJD BRUGGEN BOUWEN!


In de verrijkingsklas werken de kinderen vaak samen aan opdrachten. Da’s soms erg pittig, want vaak denken ze zelf het beste idee te hebben en dan moeten ze ook nog eens onder tijdsdruk gaan overleggen met een teamgenoot. Op de foto’s kun je zien dat ze bezig zijn met het bouwen van bruggen in wedstrijdvorm. Elk team krijgt 20 A-4tjes en 10 minuten de tijd. Ze moeten d.m.v. vouwen een brug ontwerpen en ze mogen geen gebruik maken van lijm, plakband, nietjes en paperclips. Na 10 minuten worden er gewichten op de brug gelegd. Net zo lang totdat de brug instort. De brug met de meeste draagkracht in grammen is de winnaar. Ze genieten met volle teugen tijdens de spannende ontknoping en de verliezers balen, maar zijn wel erg sportief. Geniet van de foto’s!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Verrijkingsklas

Beste ouders/verzorgers, Uw kind neemt dit schooljaar deel aan de…

WERKSTUK UITVINDERS De novembermaand stond in het teken van het…

Tijdens de Kinderboekenweek hebben de kinderen een eigen auteur of…

In de verrijkingsklas werken de kinderen vaak samen aan opdrachten.…

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook