Bezoek aan de Pietenschool


Sinterklaas heeft hulp nodig!!!  Omdat er zoveel nieuwe huizen gebouwd gaan worden in Bergen op Zoom, komen er ook heel veel kinderen bij. Hij vroeg of wij hulp Piet wilden worden. Maar dat word je niet zomaar. We konden vrijdag 24 november naar de Pietenschool op het Mollerlyceum komen. Zwarte Piet Pieternella ging met ons mee en bracht ons naar alle lokalen. Daar hebben we lessen gekregen van de Pieten. Dansles, leren schoenen vullen, meten of een cadeau wel door de schoorsteen past. Enfin, teveel om op te noemen. Het was een top ochtend. Wat hebben wij genoten en veel geleerd op de Pietenschool. Maar ook Sint boft……want we hebben allemaal ons diploma gekregen voor hulp Piet. Gefeliciteerd hoor knappe Pietjes!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Nieuws uit Groep 1-2a

Sinterklaas heeft hulp nodig!!!  Omdat er zoveel nieuwe huizen gebouwd…

Vrijdag 17 november, had onze groep wel een heel bijzonder…

Vrijdagochtend, 13 oktober, hielden de kleuters een eng griezelcircuit. In…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook