opening Kinderboekenweek


Woensdagochtend, 7 oktober, werd de Kinderboekenweek geopend. De peuters en ook  Mamaloe kwamen naar de kleine Krabbenkooi om het spektakel mee te maken. Alle kleuters zaten buiten op het randje voor hun lokaal in afwachting van wat er ging gebeuren. We wisten al dat het thema “Raar maar Waar” is. En het is echt waar, er kwam een professor proefjes doen. Fenna van onze groep mocht helpen. Knap hoor. Alle peuters en kleuters kregen van de professor een krijtje en iedereen mocht heel het krijtje opmaken. Waar was het krijt nu gebleven? Raar maar waar, het zat allemaal in de mooie stoeptekeningen. Tot slot kregen alle groepen nog een cadeau. Jawel, een mooi prentenboek: Het zwarte konijn. Want lezen en voorlezen gaan we extra veel doen deze week.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Facebook