Kinderboekenweek: Feest!!


Van donderdag 1 oktober t/m vrijdag 10 oktober was het Kinderboekenweek!!

Het thema was Feest!

En dat was het zeker:

Donderdagochtend werd de Kinderboekenweek feestelijk geopend op het schoolplein met alle groepen. De kinderen moesten een puzzel oplossen, er werd gedanst op het liedje van Kinderen voor Kinderen (Feest) en er werd een prijs uitgereikt voor de feestelijkste hoed. Kelly uit onze klas was de gelukkige winnaar! Zij kreeg een mooi feestpakket.

De rest van de week zijn we bezig geweest met allerlei leuke activiteiten. Zo hebben we taarten geknutseld, voor op het raam én ook ‘echte’ op een gebaksbordje. Er was een boekenmarkt, er werden lievelingsboeken van thuis meegenomen  en elke dag waren er hele stoere dappere kinderen die meededen aan de voorleeswedstrijd!

Aan het eind van de week hebben alle kinderen gestemd en Tess is onze voorleeskampioen!

De week is afgesloten op donderdagmiddag met een boekverfilming. In de klas hadden we een bioscoop gemaakt en hebben we Pluk van de Petteflet gekeken.

Als extra verrassing had de juf op vrijdagochtend nog een feestelijke slagroomtaart meegenomen waar we met z’n allen lekker van gesmuld hebben!

Al met al een superleuke week!

 

 

Facebook