Schaatsen 6b


De vader van Giel Dietvorst uit groep 6a heeft ons gesponsord om gratis te kunnen schaatsen op schaatsbaan op de Grote Markt. Namens alle kinderen bedanken hem voor dit genereuze aanbod. We hebben er met volle teugen van genoten. Sommige kinderen vlogen als Irene Wüst of Sven Kramer over het ijs. Weer anderen schoven juist met een buiklanding over het ijs. Zijn zij mischien onze toekomstige Olympische deelnemers aan ijscurling? Mooi om te zien waren ook de kinderen die voor de allereerste keer schaatsen hadden ondergebonden en voorzichtig het spiegelgladde ijs betraden. Het is bewonderenswaardig  dat ze dit durfden tussen al die andere kinderen. Maar het is net zoals fietsen en zwemmen: oefening baart kunst. Norgmaals namens alle kinderen van groep 6b aan meneer Dietvorst: heel hartelijk bedankt.

Facebook