Ontbijt bij de Burgemeester


Al een hele week hebben we het er in de klas over gehad en donderdag 6 november was het dan eindelijk zover! Ontbijten bij de burgemeester. Keurig gekleed in onze mooiste kleding stonden we allemaal om 8.30uur voor het stadhuis op de grote markt. Bij binnenkomst hingen we eerst onze jas op en moesten vervolgens heel veel trappen op helemaal naar boven. Daar kwamen we in een zaal met een grote tafel die al netjes gedekt was en daar stond de burgemeester. Eerst hebben we hem een hand gegeven en mochten een plaatjes kiezen aan de tafel. De burgemeester kreeg een door de kinderen gemaakt cadeau die hij heel erg mooi vond. Daarna begonnen we aan een heerlijk gezond ontbijt, tussendoor mochten we vragen stellen. Het was een super leuk en lekker ontbijt en als laatste mochten we ook nog met de burgemeester op de foto.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Facebook