Halloweenfeest


Op vrijdag 31 oktober vierde de juffen hun verjaardag. Het thema was Halloween. Alle kinderen zagen er fantastisch uit. De gehele ochtend hebben we leuke workshops gedaan. Twee mama’s hebben alle kinderen geschminkt, de kinderen maakte een mummie van een glazen potje, de kinderen maakte van zichzelf een mummie, een griezel voel- en proefspel en de kinderen kregen een dansje aangeleerd. Na de workshops was het tijd voor een lekker cakeje gemaakt doos onze hulp juf Kubra! Mmmmmm dat was om te smullen.

Natuurlijk moesten we ook even kijken hoe mooi iedereen eruit zag. Tijd voor een echte mode show.

Als afsluiting lieten we onze dans aan de papa’s en mama’s zien.

De juffen hebben een super leuke verjaardag gehad. We willen de mama’s nogmaals bedanken voor de hulp en de  kinderen voor de leuke ochtend.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Facebook