Halloweenfeest


Op vrijdag 31 oktober vierden de juffen in de groepen 4 en 5  hun verjaardag. Het thema was Halloween. Alle kinderen zagen er fantastisch uit! We hebben eerst elkaar goed bekeken en heel erg gelachen.  We hebben allerlei gezellige spelletjes gedaan zoals: spokenrace, mummie maken, knijpers blind pakken. Ook lekker taart versieren, limonade met grote oogballen erin gedronken. De bingo was ook spannend en het Halloweenboekje even heerlijk om in te kleuren!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ook ’s middags ging het feest nog door met afgehakte vingers maken van klei en rode verf en tot slot heerlijk film kijken met chips en limo. We vonden het allemaal een heel super geslaagd Halloweenfeest!!! Alle lieve kinderen bedankt voor de gezellige dag! Ouders bedankt voor het leuke aankleden van de kinderen en mooie cadeautjes!!!

Facebook