Bijzondere kerstmaaltijd Fort Smakelijk, u komt toch ook?!


fort smakelijkOp woensdag 17 december zullen de kinderen van de kookclub  van De Krabbenkooi een bijzonder kerstdiner bereiden voor een speciale groep mensen. Namelijk één van hun eigen ouders én een groep geselecteerde ouders van De Krabbenkooi. In totaal zullen er tijdens dit kerstdiner 72 personen aanwezig zijn. Wie komen in aanmerking voor deze groep geselecteerde ouders? Iedereen!! Het doel van het kerstdiner is namelijk om ook eens iets te doen voor een ander. Een zeer mooie kerstgedachte vanuit Fort Smakelijk. Naast de kookclub en één van de eigen ouders is er plaats voor nog eens 36 personen. Vandaar dat u zich met uw gezin kunt opgeven via het onderstaande strookje . Daarna zullen de ouders d.m.v. loting uitgekozen worden. U kunt uw kind(eren) meenemen naar dit speciale diner.

Wat is de planning:

Om 16.00uur zal het gratis kerstdiner voor u klaar staan. De kinderen van de kookclub zullen ook meehelpen tijdens het opdienen en serveren van het diner en daarnaast gezellig met u mee-eten.

We zouden u willen vragen om naar het volgende adres te willen komen: Bernadettestraat 4, 4615 EV Bergen op Zoom.
Rond 18.00uur zal het kerstdiner ten einde zijn en kunt u samen met uw kind(eren) naar huis gaan.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze bijzondere kerstmaaltijd, bereid door enthousiaste kinderen van de kookclub, dan kunt u het  strookje in de bijlage: brief fort smakelijk alle ouders invullen en retourneren aan de groepsleerkracht. U kunt het natuurlijk ook mondeling doorgeven.

We willen u vragen om in feestelijke kleding aan te trekken.

Facebook