Bezoek aan het Markiezenhof


We zijn druk bezig met ons thema Ridders, jonkvrouwen en kastelen. Daarom hebben we op dinsdag 14 maart een bezoek gebracht aan het Markiezenhof. De jonkvrouw stond al op ons te wachten. In de Hofzaal vertelde ze van alles, zoals wat ridders en jonkvrouwen zoal deden. Ook kregen we een rondleiding. We eindigden weer in de Hofzaal en daar werden de jongens tot ridder geslagen en mochten de meisjes hun mooiste buiging aan de jonkvrouw laten zien. Het was ontzettend leuk en leerzaam!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Nieuws uit Groep 1-2d

Woensdag 24 mei vierden alle juffen hun verjaardag in de…

Op woensdag 19 april zijn wij naar Jovroe geweest. Hier hebben allerlei…

We zijn druk bezig met ons thema Ridders, jonkvrouwen en…

Beste ouders, Volgende week willen we op excursie gaan naar…

Beste ouders, verzorgers, De kinderen van groep 1 zijn morgen…

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook

Twitter