Groep 1-2 C


DSC_0606Hallo allemaal,

Wij zijn Carin Bakker en Mark Smits en wij geven les aan groep 1-2c.
Op maandag en dinsdag staat juf Carin voor de klas en op woensdag, donderdag en vrijdag krijgen de kinderen les van meneer Mark.
We stellen ons even voor:
Mijn naam is Carin Bakker. Ik vind het ontzettend leuk om met kleuters te werken! Ze zijn spontaan, enthousiast, en meestal supervrolijk! Spelenderwijs geef je onderwijs aan deze groep, en dat spreekt me al 30 jaar aan! In mijn vrije tijd ben ik graag op de fiets of lopend op “de dijk” om uit te waaien! Een ochtend in de week doe ik vrijwilligerswerk op Moermont. Ik ben happy met mijn lieve gezin en familie!
Ik ben Mark Smits en ik geef nu voor het 2e schooljaar les aan de kleuters. Super leuk! Daarnaast ben ik op dinsdag op de hoofd locatie actief met de verrijkingsklas. Mijn hobby’s zijn: voetballen en lekker eten. Ik ben getrouwd en ik heb 2 fantastische kinderen (Tycho en Zöe.)
Wij staan voor een fijn, creatief, leerzaam, en warm schooljaar samen met 21 enthousiaste kleuters!

Hieronder staat de agenda van onze klas. Het kan soms een paar tellen duren voordat hij verschijnt. Dus eventjes wachten.

Klik in de agenda op een onderwerp om meer informatie erover te lezen.

Nieuws uit Groep 1-2c

Woensdag 24 mei vierden alle juffen hun verjaardag in de…

Beste ouders, Volgende week willen we op excursie gaan naar…

Beste ouders, verzorgers, De kinderen van groep 1 zijn morgen…

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook

Twitter