Gezocht; vastenavend bandjes en verkeersregelaars!


Beste ouders, prins3

Zaterdag 16 januari is het al weer Neuzenbal. Dat wil zeggen dat wij heel erg druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een leuke vastenavendoptocht. Wij zijn dringend op zoek naar uw hulp.

Een optocht kan niet doorgaan zonder verkeersregelaars en bandjes. Wij zijn opzoek naar papa’s/mama’s, opa’s/oma’s enz die tijdens de optocht verkeersregelaar willen zijn. Wees niet bang dat u de optocht niet kunt zien. U bent de gene die juiste meerdere keren de optocht voorbij ziet komen. Om verkeersregelaar te worden moeten wij officiële certificaten aanvragen, wij horen graag op zeer korte termijn wie er interesse heeft. U kun mailen naar: Petra.loon@krabbenkooi.nl

Ook zijn we op zoek naar bandjes. Vorig schooljaar was het al spannend maar gelukkig kwam het uiteindelijk toch nog goed. Dat kwam mede door een aantal ouders die bandjes bereid hadden gevonden om mee te doen. Kent u een bandje die interesse heeft laat het ons weten. Bespeelt u zelf een instrument en wilt u graag meedoen? Heel graag! Stuur dan een berichtje naar patrickenilonka@home.nl

Alvast vriendelijk bedankt voor uw hulp.

De Vastenavendwerkgroep

Ellen, Anita, Ilonka, Kim en Petra

Facebook