Groep 6b – Jeugdmonumentendag


2016-06-14 16.07.20uur Jeugdmonumentendag (jmd_01).20uur Jeugdmonumentendag (IMG-20160613-WA0003)Maandag 13 juni was het eindelijk zo ver: De Middeleeuwse dag. En wat was het een topdag! Iedereen kwam prachtig verkleed naar school en we hebben super leuke dingen mogen zien uit de Middeleeuwen. De dag begon al goed met boogschieten. Ik heb al wel gezien dat er een paar echte Robin Hoods in onze klas zitten. Daarna was er een spannend toneelstuk over een appelboom. Vervolgens mochten we op bezoek in een heus pesthuis! Om ons te beschermen tegen de stank en de pest in het pesthuis kregen we een doekje met azijn. Sommige kinderen waren zelfs zo dapper dat ze de zieke mensen wat te drinken durfden te geven.

Lees het volledige bericht en bekijk alle foto’s hier.

Facebook