Fancy Fair groep 8b


Dinsdag 21 juni hebben we een fancy fair gehouden op de Krabbenkooi. We wisten niet precies wat te verwachten, maar er was een gezellige drukte.

Bij ons in de groep hadden een groepje meiden een hair-salon met nagellakken opgezet en er had een groepje meiden een schmink station opgezet. Dat hebben ze  zelf opgezet en de spullen geregeld. Ik als leerkracht juich dit soort initiatieven alleen maar toe en was ook wel een beetje trots op hen. Ze hebben een gezellige namiddag gehad en door heel de school posters opgehangen. De schmink dames hebben zelfs beneden in de aula via een poster en mondreclame kinderen proberen te verleiden om naar boven te komen. Het hair-salon heeft vooral elkaar gestyled, wat weer mooie resultaten opleverde en zo ook reclame werd.  Erg geslaagd.

20160622_081112                                                                             20160622_081059

Facebook